Klimaat en jongeren

slide-ons-klimaat
Ook jij kunt iets doen aan het klimaatprobleem! Dat is helemaal niet ingewikkeld. Door vaker de fiets te nemen of zuinig te zijn met energie stoot je al minder CO2 uit. Je kunt je ook inzetten voor een milieu – of een natuurorganisatie door lid of vrijwilliger te worden. Ook een spreekbeurt op school houden over het klimaat is een idee. Bij het Rotterdams Milieucentrum kun je zelfs een cursus, speciaal voor jongeren, volgen over klimaat. Dan word je milieuvoorlichter (RMV), en ben je een soort deskundige die andere mensen kan voorlichten over klimaat. Ook kun je bij ons het boekje ‘Ons Klimaat’ bestellen! Mail naar Angelique Vandevenne: a.vandevenne@milieucentrum.rotterdam.nl.

Uitzending no. 5 van FLEX M TV programma voor jongeren over de ‘Klimaat en jongeren’: